Hvem er vi:

Vi skaper egenprodusert og bærekraftig trygghet

Hva gjør vi:

Vi leverer løsninger som setter kunden i stand til å forstå og selv løfte mest mulig av sitt sikkerhetsarbeid uten ekstern bistand.

Det gir bærekraft, økt robusthet og reduserte kostnader

Kim Frederiksen

Senior rådgiver / kfr@safesec.no

Erfaren rådgiver og kursleder innen safety (bla. Risikokartlegging, HLR og bruk av hjertestarter, brann- og evakuering), security (forebygging/sikkerhet og håndtering/beredskap av «PLIVO»-hendelser (ekstrem vold/skyting/skoleskyting/terror), ISPS og NOG091) fra polititjeneste og mange års erfaring fra sikkerhet og beredskap for offentlige institusjoner, skoler og 0ffshore-sektoren. Tidligere erfaring fra Securitas innen sikkerhetsløsninger, sikkerhetskurs, vekteropplæring og leder av verditransport- og kontantdepot-tjenester. Maritim erfaring fra International skipsfart Mærsk og politiutdannet med tjeneste i URO-patruljen i København med fokus på narkotikakriminalitet.

Har erfaringer som innleid sikkerhetssjef hos kunder med behov for en mindre stillingsandel eller ønsker fleksibiliteten i å kunne dimensjonere tjenesten etter eget behov. Han har også vært innleid SHA-koordinator på byggeprosjekter.

Kim har spesiell interesse for sikkerhetsøkonomi og lønnsomhet i et kost/nytte perspektiv. Hvilke sikkerhetstiltak gir ikke nok effekt ift. hva det koster? Sikkerhetsøkonomi er også skalérbarhet; å sikre at kunder får levert sikkerhetsløsninger (medisin) som kan trappes ned – når «pasienten» har blitt frisk. Kost/nytte analyser hos kunder har innen dette område bidratt til reduserte kostnader og tilpassede sikkerhetsløsninger med bedre effekt.

Kims erfaringer fra dette området, er grunnlaget for oppbygging av Sharing Safety – fremtidens bærekraftige sikkerhet rundt enkeltindivider, bedrifter og lokalsamfunn. En holdning – mer enn en tjeneste – for de som står for noe. Står for bærekraftig trygghet, gjennom digitalisering og delingsøkonomiens fordeler, grønn logistikk, risikodeling, ansvarlighet i hverdagen og samhandling og bistand når hjelpen trengs.

Følg, kommentèr og korrigèr oss gjerne under utvikling og etablering av fremtidens bærekraftige sikkerhet rundt oss – Sharing Safety.

Synnøve Færøvig

Senior Rådgiver / sfa@safesec.no

FOR TIDEN ANSATT I TIDSBEGRENSET STILLING HOS EQUINOR (tidl. Statoil).

Utdannet kjemiingeniør med etter- og videreutdanning innen generell yrkeshygiene fra NTNU. Har mange års erfaring innen HMS arbeid og yrkeshygiene on-og offshore. Arbeidsmiljøkartlegging og utarbeidelse av rapporter iht regelverk on-og offshore. Lang erfaring innen risikostyring av kjemikalier (eksponering, bruk, håndtering og lagring). Kartlegging av riktig personlig verneutstyr. Har erfaring fra offshore Topside EPCI prosjekt for gjennomføring av arbeidsmiljøanalyser og utarbeidelse av rapporter (WEAC, WEAL, WEHRA iht NORSOK S-002).

Utarbeidelse av Control of Substances Hazardous to Health (COSHH) for engelsk sektor. Er kvalifisert til å utføre skuldermålinger for personell som skal reise med helikopter offshore på engelsk sektor iht directive CAP1145. Dette er et krav fra britisk luftfartsmyndigheter (CAA), der alle som reiser offshore med helikopter skal ha gjennomført skuldermåling av skulderbredden.

Et utplukk av andre tjenester og erfaringer som Synnøve bistår med:

 • Utføre skuldermåling for personell som skal reise offshore med helikopter på engelsk sektor. Accredited Measurer of Shoulder Bread iht directive CAP1145.
 • Utarbeidelse av Control of Substances Hazardous to Health (COSHH Risk Assessment).
 • Kjemikaliestyring med hensyn på
  • Sikkerhetsdatablad (risikovurdering, oppdatering, oppbevaring og tilgang)
  • Risikovurdering av kjemikalieeksponering
  • Substitusjonsvurdering
  • Oppbevaring og lagring av kjemikalier
  • Kartlegging av personlig verneutstyr (bruk, vedlikehold, oppbevaring)

Anders Frederiksen

Salg og kundeservice / afr@safesec.no

Anders har parallelt med studier, jobbet med salg og markedsføring innen butikk og direktesalgsmarkedet. Han har hatt ansvar for egen salgsgruppe og vært coach innen salg og kundeservice.

Han jobber primært med kundeservice, utsendelse av fag-nyheter, tilbud til kunder og knytter faglige spørsmål eller forespørsel om tjenester til rette rådgiver.

Bli oppdatert

…få de viktigste nyheter, myndighetskrav, fag-nyheter og statistikker som påvirker sikkerheten rundt oss i hverdagen.

Vi deler egne og andres gode råd og tips og formidler det som gir oss mer trygghet for mindre penger.

Send en melding

Vi deler gjerne råd og erfaringer, hvis det kan hjelpe andre.

Har dere behov for informasjon eller konkret tilbud – sender vi uforpliktende det dere trenger.

Gleder oss til å høre fra dere.

Sharing Safety er å dele - så del i vei med kolleger og kjente