Norsk app-teknologi og offshore-erfaringer – utfordrer sikkerhets- og HMS-bransjen

Offshore-bransjens lønnsomme sikkerhetskultur – pakket ned i app-løsning til kommuner, virksomheter og industriområder.

Offshorebransjen har gjennom en årrekke utviklet, og tjent gode penger på den svært lønnsomme «sikkerhetskultur», hvor ansatte selv forstår hverdagens store og små risikoer – og forebygger dem.

Dog er sikkerhetskulturen offshore, langt fra noe «arbeidsmarkedets parter» har avtalt seg til. Bransjen her sammen – over tid – og med enkle verktøy, fasilitert risikoforståelse og forebyggende adferd inn under huden på hver enkelt ombord på en installasjon eller på et prosessanlegg. En kulturbygging som har vært et særdeles lønnsomt grep – med en forretningsmessig «sidegevinst» – å «gjøre jobben rett – første gang»

Disse verktøy, som startet med penn og papir, kurs og felles samlinger – en nå «pakket ned» i en app-løsning. En løsning som tilfører hver ansatt nødvendig forståelse for egen, kollegers og bedriftens daglige riskoer, reduserer tidsspill, feil og ulykker – nettopp fordi daglige oppgaver «gjøres rett – første gang».

App-teknologien har blitt «moden» til å digitalisere og kutte kostnader i andre bransjer enn banksektoren – som gjør det med sine enkle og brukervennlige Vipps og Mobilepay. Løsninger som på sin «disruptive» måte, har lykkes med det kritiske – fornøyde brukere gjennom ekstrem god brukervennlighet og fornøyde eiere med driftsoptimering og økt avkastning.

Sikkerhetsbransjen er moden for samme «digitale rengjøring» som banker, aviser, logistikk, konsulenttjenester m.fl. gjennomgår i disse dager. Det er bare å utsette pinen – ikke å digitalisere, utnytte delingsøkomiens bruk av ledig kapasitet og tilrettelegge for brukerdreven trygghet – alt sammen tilgjengelig i dagens app-teknologi.

SafeSec har sammen med det norske utviklingsmiljø i New By Sigma – tatt i bruk app-teknologien og tilbyr nå sikkerhets- og HMS-bransjens «Vipps-løsning» – en brukerdrevet tjeneste – til egenprodusert og bærekraftig trygghet i norske kommuner, industriomder og bedrifter. Løsningen lanseres nå i Norge og Danmark – Sverige tilknyttes ved årsskiftet 17/18.

 

Sharing Safety er å dele - så del i vei med kolleger og kjente
0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *