Sikringsrådgiver

Få bistand til kostnadseffektiv security

Et par timers rådgivning kan spare dere for unødig risiko og kostnader

Sikringsrådgivning leveres når faglig sikringskompetanse er nødvendig for å etterleve eller bli godkjent iht. nasjonale og internasjonale krav.

Store bedrifter og kjeder med omfattende sikringskostnader kan med fordel få en kost-/nyttevurdering av dagens «sikkerhetsøkonomi». Her gjøres det en evaluering av hvorvidt de valgte tiltak gir nok effekt ift. kostnadene. Få vurdert om både løsning og dimensjonering er i tråd med dagens behov. Sikringsrisiko utgjøres av mennesker som kan utføre tilsiktede (kriminelle) handlinger.

Sikringsrisiko på engelsk (Security) er ondsinnede/villede handlinger utført av mennesker. Trusler fra mennesker vil endre seg og forandre strategi etter de sikringstiltak en bedrift eller objekt har. Av samme årsak blir sikringstiltak en form for «ferskvare». Derfor må sikringen fortløpende skaléres og justeres i forhold til de som kan utgjøre en trussel.

En sikringsrådgiver kan stille riktig «diagnose» og anbefaler rett «medisin» i rett mengde til rett tid. Få en vurdering av deres sikringsopplegg; det kan være både økt effekt og reduserte kostnader å hente på det.

Bli oppdatert

…få de viktigste nyheter, myndighetskrav, fag-nyheter og statistikker som påvirker sikkerheten rundt oss i hverdagen.

Vi deler egne og andres gode råd og tips og formidler det som gir oss mer trygghet for mindre penger.

Send en melding

Vi deler gjerne råd og erfaringer, hvis det kan hjelpe andre.

Har dere behov for informasjon eller konkret tilbud – sender vi uforpliktende det dere trenger.

Gleder oss til å høre fra dere.

Sharing Safety er å dele - så del i vei med kolleger og kjente