Hjertestarter – serviceavtale med fri bruk

For å sikre rask og effektiv hjelp, den dagen noen hos dere trenger hjelp – må hjertestarteren ha nok batterikapasitet og elektroder som ikke har gått ut på dato. Serviceavtalen sikrer dette og dokumenterer i tillegg etterlevelse av både IK-forskriftens krav samt retningslinjer for kontroll og service av medisinsk utstyr (hjertestarteren) og krav til opplæring av ansatte.

Serviceavtalen utgjør:

  1. Kontroll og utsendelse av batteri og elektroder FØR utløpsdato. Utskiftning av deler er relativt enkle trinn – men har dere behov for litt bistand så ringer dere og blir guidet i mål. Har maskinen vært i bruk i en reell hjertestans må deler ofte byttes – dette leveres kostnadsfritt (fri bruk) hvis bare vi får beskjed umiddelbart etter bruken.
  2. EKSTRA – Kunder med årlig hjertestarterkurs (3-4 timer) eller førstehjelpskurs (3-4 timer) vil i sin serviceavtale få et reelt årlig tilsyn av hjertestarteren. Kursinstruktøren sjekker status på den/de lokale hjertestartere og bytter de deler som må byttes. En trygg løsning som i tillegg dokumenteres jf. myndighetskrav og leveres til en rimelig pris.

Det er ca. 3.000 hjertestans i Norge hvert år. Den medisinske «tommelfingerregel» er:

  • etter 10 sek. blir man bevisstløs
  • etter 4-5 min. oppstår varige skader
  • etter 10 min. inntreffer døden.

Det er med andre ord TIDEN som er den store motstander når en kollega får hjertestans. Av samme årsak er vedlikeholdt utstyr og trent personell helt avgjørende for å få full effekt av en hjertestarter.

  • Serviceavtalen – sikrer at utstyret (hjertestarteren) alltid er 100% klar til bruk – og det er dokumentert.
  • Årlig vedlikeholdskurs – sikrer at personalet på en rask og korrekt måte tar i bruk hjertestarteren og starter hjerte-/lungeredning.

Send oss en mail eller ring for å finne ut status på deres hjertestarter – og få nødvendig trygghet om den fungerer som den skal.

 

Sharing Safety er å dele - så del i vei med kolleger og kjente
0 replies

Legg igjen et svar

Want to join the discussion?
Feel free to contribute!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *